مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 5
نقش تغذیه در سلامت چشمسوالات بسیاری در مورد نقش تغذیه و بخصوص ویتامین ها و گیاهان طبی در سلامت چشم مطرح میشود. واقعیت اینست که علیرغم مصرف متداول این مواد گیاهی وطبیعی، دانش ما بدلیل فقدان تحقیقات علمی لازم، بسیار محدود است. در این مقاله ما به نقش ویتامین ها ومواد گیاهی اشاره میکنیم که نقش آنها بیشتر تجربه شده است.در یک نگاه کلی چشم مانند بقیه قسمت های بدن به مرور زمان دچار تغییرات پیری میشود. هنر یک تغذیه سالم، به تائخیر انداختن این تغییرات است. از جمله این تغییرات میتوان به «کترکت» یا کدورت عدسی چشم, آب سیاه یا «گلوکوما» و تحلیل مزمن پرده چشم اشاره کرد. تمامی این بیماریها میتوانند منجر به از دست رفتن قوه بینائی شوند.ما بکرات شنیده ایم که مصرف میوه جات تازه و سبزیجات سبز رنگ تا چه اندازه در سلامت بدن مو ثراست. این مواد بدلیل ترکیبات ضد اکسیدان مانع پیری زودرس میشوند. بخصوص میوه جات زرد و یا نارنجی رنگ مانند هویج، خرمالو، طالبی و امثال انها.علیرغم تمام فواید این محصولات، مصرف بیش از حد آنها میتواند خطراتی را ایجاد نماید از جمله در افرادی که داروهای رقیق کننده خون مصرف میکنند (وارفارین)، ویتامین k فراوان موجود در این مواد باعث کاهش اثرات درمانی دارو میشود. لذا توصیه میشود در این گونه بیماران مصرف میوه جات و سبزیجات باید به اندازه و در یک حد ثابت باشد، چرا که نوسانات مقادیر ویتامین k در غذای روزانه در تداخل منفی بادارو از نقش مهمتری بر خوردار است.ویتامین های «ای» ، «ث» و «ا» یا «بتا کاروتنئید» ها نقش ضد اکسیدان دارند ومانع پیری زودرس میشوند. تحقیقات علمی ثابت کرده است که این ویتامین ها چشم را درمقابل آسیب های محیطی حفظ کرده، چشم را سالم وجوان نگه میدارند. گوجه فرنگی دارای ماده ای بنام «لایکوپن» است که نقش ثابت شده ای در پیشگیری
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان