مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 62
تاريخچه زماني مردم گمان ميكردند كه غذاي مانده بهاين دليل خراب ميشود كه به قارچ و ميكروب (باكتري) تبديل ميشوند. لويي پاستور(1822-1895)، دانشمند فرانسوي، نشان داد كه غذا را ميكروبهاي موجود در هوا فاصد ميكند نه تغيير ماهيت آن. وي غذاي تازه پخته شده را در دو ظرف شيشهاي تميز گذاشت؛ در يكي را بست و در ديگري را باز گذاشت تا هوا وارد آن شود، فقط غذاي ظرف در باز فاسد شد. پريسا سياهسنگي بعضي از باكتريها به صورت انفرادي و برخي از اقسام كروي به صورت گروهي (دو تا دو تا، ريشهاي و خوشهاي) زندگي ميكنند.اين نوع زندگي گروهي را كلوني ميگويند. كلوني بعضي از اقسام باكتريها چنان بزرگ است كه با چشم ديده ميشود. كلوني باكتريها از لحاظ شكل و رنگ فرق دارند و حتي از روي آن، ميتوان باكتري را شناسايي كرد. تغذيه: همةجانداران براي انجام فعاليتهاي حياتي، به ماده و انرژي نياز دارند. ازاينلحاظ، بين جانداران كامل مانند شما و يك باكتري ساده فرقي وجود ندارد. غذا، داراي ماده و انرژي است. باكتريها از لحاظ نوع گرفتن غذا و استفاده از آن، بسيا مختلف اند. بعضي، غذاي خود را ميسازند و برخي، به غذايي كه توسط جانداران ديگر ساخته شده وابسته اند. حتي نوع استفاده از انرژي موجود در غذا هم دراين جانداران مشابه نيست. بعضي از باكتريها اتوتروف هستند، يعني ميتوانند غذاي خود را بسازند. گروهي از باكتريهاي اتوتروف به كمك نور خورشيد غذاسازي ميكنند بهاين گروه فتوسنتز كننده ميگويند. گروهي ديگر بدون استفاده از انرژي نور كار غذا سازي را انجام ميدهند. بهاين گروه شيميوسنتز كننده ميگويند.اين باكتريها انرژي لازم براي غذاسازي را از مواد شيميايي مانند گوگرد، آهن يا نيتروژن ميگيرند. بيشتر باكتريها هتروترف هستند. جانداران هتروترف انرژي لازم را از غذايي ميگيرند كه توسط جانداران ديگر ساخته شده استاين جانداران، نميتوانند غذاساز باشند، باكتريهاي هتروترف مواد غذايي خود
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 13,300 تومان